Veckans snackisar

Det finns väl två nyheter som är veckans snackisar i media. Tomas Bodströms bok och Porrkungens avslöjande om fotografier på kungen med stripporna. Journalisterna i media vältrar sig i dessa två snackisar och kan inte släppa det. Nästan varje morgon diskuteras detta med olika personer i tv och radio. I morse var Tomas Bodström i bägge medierna för intervju och det är säkert fin publicitet för boken. Att han sedan stänger dörrarna till politiken verkar han inte bry sig om.

Han ger Juholt med co en känga så det svider, och de protesterar vilt i pressen. Men Juholt håller sig väldigt tyst. Det kanske beror på att det som står i boken om kuppen mot Mona är sant? Alla tyckte nog att det var mycket hysch hysch före valet av partiledare. Socialdemokraterna ville inte avslöja vilka kandidaterna var och tillslut var det bara en person, Juholt. Någon motkandidat fanns inte, vilket kan tyckas rätt märkligt. Det borde ju funnits fler som var både villiga och kapabla att ta vid. Bodström anser att partiet är kvar på 1950-talet och det vinner de inga nya väljare på. Något som jag tyckt väldigt länge. Jag tvivlar på att de klarar av att förnya sig och sin politik. De är frånsprungna av flera partier och miljöpartiet är väl det parti som tagit över många av deras väljare. Två som protesterar mot Bodströms kritik är Heléne Fritzon och Morgan Johansson, som säger att han inte talar sanning. Men boken ska bli mycket intressant att läsa.

Den andra snackisen om kungen och bilderna ska jag återkomma till, eftersom han kanske ska göra ett uttalande idag i media. Lettström har ju precis skrivit ett brev där han ber om förlåtelse och säger att kungen inte visste något. Vilket kan både vara sant eller falskt. Men jag vill höra vad han säger innan jag tar ställning i den saken. Sedan måste man tycka synd om drottningen som får utstå detta. Även hon blir drabbad och mår säkert inte särskilt bra idag.

2 svar på ”Veckans snackisar

  1. When someone writes an article he/she maintains the image of a user in his/her mind that how a user can be aware of it. Thus that’s why this article is perfect. Thanks!|

Lämna ett svar