Fortsättning semester 2005

Det första vi gjorde efter att ha fått i oss lite mat, var att utforska campingen och omgivningarna. Själva campingen var stor och inhägnad som de alltid är i Italien. Det fanns en stor scen där det var uppträdande var kväll. En hunddusch fanns också, så man kunde svalka av hundarna. Vi förstod varför när vi kom nedåt stranden, där hundar inte var tillåtna till vår stora besvikelse. Tråkigt att de inte kunde leka i vågorna, som var rätt stora. Små marknader fanns där man kunde köpa allehanda souvernirer och campingtillbehör. En mataffär där vi handlade mat. Det låg flera campingar efter varandra och detta var riktigt turistigt.

 Vi hittade en affär som sålde gröna mattor på löpmeter, så vi köpte en stor bit med oss. Nu hade hundarna något att ligga på utanför husvagnen och vi slapp få in all sand också. Vår del av campingen var som en liten trång villagata med husvagnar. Ingen utsikt utom mot grannarna som verkade vara långliggare, då de var nästan täckta av sand. Detta var lite av en besvikelse då vi haft så fint vid gardasjön. Men grannarna var väldigt trevliga, alla italienare med olika slags hundar.

Det fanns inte särskilt bra ställen att gå och rasta hundarna heller. Man fick gå utmed en väg där det låg en massa skräp, vilket inte var roligt. Men pojkarna gillade stranden och köpte var sin surfingbräda som de använde flitigt. Vi fick turas om att bada och det var ju inte heller kul. Men vi åkte på lite turer runt om på landtungan.

För att handla och se oss omkring. Vår pojkes kamrat fick vatten i örat, så det blev läkarbesök och inhandling av örondroppar. Men det verkade inte bekymra honom nämvärt.

Fortsättning följer….

Lämna ett svar