5 dagars roadtrip i södra Sverige

Ikväll packar vi hela flocken i husbilen för en fem dagars roadtrip i skåne. Vädret har ju verkligen förbättrats och det rycker i resnerven. Jag tänkte blogga om vår resa och den som är intresserad kan följa med här. Vilka ställen vi ska till tänker jag avslöja under resans gång, för vi har ju i vanlig ordning gjort en plan. Men vis av erfarenhet är det ingen idé att jag talar om det i förväg, då vi har en tendens att ändra oss under resans gång. Så det ska bli spännande för oss också att se var vi hamnar tillslut.

Vi tänker inte stanna mer än någon dag på varje ställe men det kan också ändras. Just detta gör att jag älskar att vara ute i husbilen, att det är så lätt att åka vidare när andan faller på. Med husvagn är det alltid mer omständigt och man har en förmåga att ta med sig för mycket prylar som gör en flytt jobbig. Nu snurrar vi runt stolarna, vevar in markisen och lättar på handbromsen, så är vi ute på vägen igen.

Så alla ni som är nyfikna på hur det är att leva i en husbil, kan hänga med i bloggen. Jag lovar att uppdatera ofta, även om det kan bli korta inlägg.

Lämna ett svar