Fortsättning sista husvagnssemestern

Efter att ha suttit i förtältet i ett par dagar och löst korsord, var åtminstone jag ganska less. Campingen kunde vi vid detta laget och hade nog gått runt den flera gånger med hundarna. Det dammade åtskilligt på oss när andra campinggäster åkte förbi i sina bilar. Ungar skrek och sprang fram och tillbaka hela tiden, så det kändes inte precis rofyllt. Våra ungdomar höll mest till på stranden när de inte satt inne i husvagnen och spelade x-box. Otroligt att de kan sitta inne i en husvagn i 25 gradig värme. Vi turades om att gå till affären och handla för att få lite avbrott under dagen.

En dag bestämde vi oss för att åka in till Visby, för att få lite omväxling.

Bilen parkerade vi utanför och började med att gå längs ringmuren. Mycket av staden finns ju utanför den idag men det är innanför som man får känslan av det riktiga Visby tycker jag. Det var mycket folk och vi greppade varsin hund för att kunna ta oss fram.

Efter att ha gått runt i alla gränder och smågatorna tog vi oss fram till Almedalen som är känd för politikerveckan då alla politiker kommer och håller tal. Men då vi var där låg det folk runt om i gräset och var lugnt och skönt. Vid ett ställe satte vi oss för att äta glass. Ungdomarna gick ut och in i affärerna för att se om de kunde hitta något att köpa. Något hittade de väl, men för oss var det svårt då vi hade hundarna. Men vi lämnar dem aldrig i bilen under varma dagar.

Visby är en mycket vacker liten stad och den kallas ju för rosornas stad vilket man förstår när man ser alla rosor som klättrar på husväggarna. Efter några timmar var ungdomarna trötta och ville tillbaka till campingen. Vi hade nog gärna stannat ett tag till, men de hade träffat kompisar och ville vara tillsammans med dem. Så vi körde tillbaka och till vårt förtält. Det var stört omöjligt att få in tv:n så därför bestämde vi att nästa dag skulle vi försöka köpa den digitalbox som tydligen behövdes.

Fortsättning följer………

Lämna ett svar