Semesterminnen

De minnen jag berättat om fick jag inspiration från av regnet som föll här. Somrarna i Sverige innebär alltid regndagar och jag tror inte att jag är ensam om minnen med översvämmade campingplatser. Jag har full förståelse för de som tycker att det är mysigt att tillbringa sin semester på en campingplats, men det är inte något som jag längtar till. Inte heller charterresor där man bussas till hotellet och sedan tillbringar dagarna med att sola, bada, äta och dricka. Men det är tur att vi alla vill olika för annars skulle det bli trångt på en och samma plats.

Nu närmar sig ännu en husbilsresa och förberedelserna pågår för fullt här hemma. Vi har en resplan men man vet aldrig vad som händer under resan och hur vädret kommer att bli. Det enda vi begär är uppehållsväder. Men sådant kan man inte beställa och vi är flexibla så det kan hända att vi hamnar någon helt annan stans än vi bestämt.

Som den sommaren vi åkte med husbilen till Italien. Vi skulle ner till Gardasjön och åka runt där. Men resan gick lite längre ned och det blev en helt annan resa än vi tänkt oss. Eftersom den varade i tre veckor så får jag berätta om den någon annan gång för jag hinner inte med hela resan, innan vi åker iväg. Istället börjar jag berätta om årets begivenhet i morgon för det är endast tre dagar innan start.

Så häng med oss ut i Europa i år……..

Lämna ett svar