Börjar bli kväll nu

Har suttit ute ett bra tag nu och hundarna har fått sin mat. Bytte plats då vi inte behöver gräs under natten och står lite planare här. Köpte internet på campingen då telenor verkar ha lurat oss. Mannen har suttit ett antal minuter i mobilen för att klara ut vad de håller på med. Fick tillslut tag i en dam som inte kunde greja allt idag utan återkommer i morgon.

Om det är så att de lurat oss får jag blogga lite mer spartanskt i fortsättningen och leta öppna nät. Annars blir det mer som vanligt. Jag hoppas ni som läser härt kan ha lite överseende med att det blir korta inlägg från mobilen istället. Men då vi hittar nät blir de längre. Man blir verkligen besviken på dessa mobilföretag som lovar en massa men sedan inte håller det.

Nu ska vi äta lite sallad och skinka till oss människor men man tappar lite av aptiten när man får sådana meddelanden. Hoppas ni alla får en trevlig kväll, vi lyssnar på fransk radio med dragspel och njuter av att vara här.

Lämna ett svar