Utrikesministern bakom skrivbordet

Precis som Carl Bildt beskriver arbetssättet under semestertider och sommaren, arbetar många via internet och mobilen trots att de skulle vara lediga. Att sitta bakom sitt skrivbord håller på att bli mer sällsynt allrahelst för de som har internationella kontakter. Trots datavärlden lever vi fortfarande i ett papperssamhälle, även om det försvinner mer och mer.

Personliga kontakter har stor betydelse och det tror och hoppas jag aldrig kommer att försvinna. Det visar gårdagens möte med de tre baltiska ministrarna som förstärkt banden till Sverige och det kan inte internet ersätta. Man behöver se folk i ögonen för att överbrygga språkbarriärer och undvika misstolkningar.

 

http://carlbildt.wordpress.com/2011/08/16/nu-rejalt-bakom-skrivbordet/

Lämna ett svar