Fruktansvärda uppgifter släppta av Amnesty international

Idag släpper Amnesty international uppgifter om att sedan april till augusti i år har 88 parsoner dödats i syrianska fängelser. Precis så länge som demonstrationerna har pågått. De syrianska säkerhetsstyrkorna har på uppdrag av Assad fängslat och torterat minst 45 personer av de som dött. Allt finns dokumenterat på bilder och filmer av amnesty. Det fruktansvärda är att 10 st av de dödade är pojkar under 18 år. De torteras och könsstympas av säkerhetsstyrkorna. En 13- årig pojke har återlämnats död till föräldrarna med skador av tortyr och penisen avskuren.

Detta är fruktansvärt och måste stoppas. Det sitter en mördare på presidentposten i Syrien och fortgår detta så kommer fler att dödas. De som dödats i fängelseran är endast män och pojkar. Inga kvinnor har påträffats än så länge, men man vet aldrig vad som kommer att uppdagas. Det verkar som att presidenten begår folkmord mot det egan folket. Syriska flyktingar protesterar i Libyen mot detta vidriga som pågår i hemlandet och frågan är om inte en rebellrörelse bildas snart. Att fredliga demonstrationer bemöts på ett sådant vidrigt sätt gör att folket kan ta till vapen. Det kan vara ett nytt inbördeskrig på gång.

Lämna ett svar