Hon fick toppjobb via twitter

Maria Wetterstrand formligen expoloderade på twitter efter att hon tillkännagett sitt avhopp från miljöpartiet. Detta fick chefredaktören på Dagens Industri att kontakta henne och erbjuda arbete. Idag tillkännager Fallman att hon är ny krönikör i DI, då hon är en människa som har starka åsikter och kan röra om bland alla företagare.

Jag vet inte hur duktig hon är på att skriva men att hon har åsikter om företagande och allt som rör det har jag märkt tidigare. Det kan bli en mycket intressant läsning framöver som engagerar och får folk att tycka till. Ett sätt för henne att påverka näringslivet och uttrycka sina åsikter. Det var väl ungefär det hon ville när hon uttalade sig efter sitt tillkännagivande. Återstår att se om det är rätt forum för henne och om hon kan ta de mothugg hon kommer att få. Debatt kommer hon säkert att skapa och det är kanske det hon vill. Jag önskar lycka till.

Lämna ett svar