Torsdag kväll

Ha ha jag skrev trosdag först och det skulle väl ha varit roligt, men såg felet och ändrade det innan publicering. Ikväll har Unkas varit hos veterinären och klippt naglarna. Fyra stycken fick hålla honom och sedan blev det spray för kennelhosta i nosen. Annars tyckte alla att han var så fin. Stolt matte som var hemma med de två andra.

Ronja knatade på sin långa runda idag och har ätit normal portion. Jag har tvättat henne där bölden fanns och nu börjar det se riktigt bra ut. Hon har ju luktat lite illa tidigare men nu börjar också det bli bra. Nu sover hon mest och det är bara bra. Hoppas hoppas det är på rätt väg för henne och oss nu.

Ska också försöka smälta detta att Löfvèn är ny partiledare för sossarna. Sover nog på saken innan jag yttrar mig om det närmare.

Lämna ett svar