En morgon full av aktivitet

Tänkte att denna dag kanske skulle bli väldigt lugn, så jag tog fram strykbrädan. Har sänkt höjden på tvätthögen och det känns bra. samtidigt fick jag in ett uppdrag som passar en av mina veteraner. Han tyckte också det så nu ska han kontakta kunden. En av de andra veteranerna har bokat möte med en kund för att se vad som ska göras. Allt detta skedde under tiden jag strök klart.

Nu ringde en som vill bli veteran och vi ska ses i eftermiddag. Det blir tydligen en dag med arbete i mitt företag för hela slanten och jag har redan arbetat i dataprogrammet för att kolla alla uppgifter och trycka ut uppdragsbekräftelse. En veteran kommer i morgon och skriver på. Nu rullar det igång och gissa om jag är glad. Jag känner att jag har ett arbete igen och det är helt fantastiskt. Snart kommer jag ha att göra alla dagar i veckan och det är precis detta jag eftersträvat. Jag är glad.

www.veterankraft.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.