Hemma i värmen

Resan till Trelleborg gick bra. Hade tänkt åka den större längre vägen, men hörde sirener åka åt det hållet och var rädd att det skett en olycka som skulle stoppa upp färden en lång stund. Vägen ner var i stort sett fri från snö och gissa om min förvåning när jag kom till Trelleborg. Inte ett enda snökorn låg på marken. Gräset var grönt och det kändes overkligt att för en stund tidigare varit ute och lekt i snön med hundarna.Men vinden var kall och jag fick stå en stund och vänta på min veteran.

Jag vet inte hur det går med uppdraget och vi kommer att få besked om det på fredag. Ger kanske inte särskilt mycket pengar men kan ge ringar på vattnet till andra uppdrag. Det andra som är roligt är att en av mina veteraner ska bli intervjuad av Trelleborgs allehanda på tisdag i nästa vecka. Alltså en artikel till i tidningen som säkert kommer att ge mer i slutänden. Bra att synas så mycket som möjligt. Sedan ska jag också ta kort på en veteran nästa vecka för att publicera på Veterankrafts facebooksida.

Allt känns gladare idag, trots att det vräkt ned snö här hela dagen.

www.Veterankraft.se

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.