Fortfarande skakad

Jag var på kundbesök i Ystad idag och solen lyste så fint när jag åkte dit. När jag vände hemåt hade det börjat skymma och precis när jag passerat Svarte som ligger ett par kilometer utanför Ystad fick jag nästan hicka. Två stooora vildsvin kom springande över vägen ca 50 meter framför bilen. De var enorma och såg varken åt höger eller vänster utan rusade bara på. När de var några meter från vägen stannade båda och den största vände sig och tittade rakt på mig. Jag rös i hela kroppen och lättade på gasen ordentligt, även om det bara var 70 på den sträckan. Det jag var rädd för var att den skulle rusa rakt på bilen. Tror den vägde många ton. Detta var mitt första möte med ett livs levande vildsvin. Brrrr….

imagesCAOD5O4J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.