Lördag och januari 2014

Annonser

Inget nytt när det gäller vädret, utan vi kör med repriser i år också. Men det är lördag och vi njuter av det i fulla drag. Min bok börjar utforma sig och nu är det dags att skissa ordentligt på hur jag ska lägga upp den. Inspirationen är på högvarv och nu börjar hantverket. Det är något jag inte kunnat ta till mig tidigare, men nu förstår jag hur man bör göra. Plötsligt var det som allt bara föll på plats i huvudet.

Darra månde de som klampat in i mitt liv och härjat runt. Någon av alla figurer har kanske drag av just dig. Nu är det jag som har makten att använda mig av vad ni orsakat. Inte för att jag tänker hänga ut någon, men säkert kommer någon att känna sig träffad. Kan vara bra att bli rannsakad på ett eller annat sätt. Mitt persongalleri är digert och jag måste gallra ut en hel del. En person kommer få drag av flera olika människor jag mött i mina dagar.

Det är som att stå framför en tom duk med en massa färger i sin hand. Jag blandar och blandar tills jag får fram de mest otroliga karaktärerna. Spännande att ha allt detta framför mig. Men det hade varit ännu roligare om jag kunnat ägna mig åt detta på heltid. Kanske en dag blir det verklighet. Tills dess får det bli stulna timmar då och då.