OS fortsätter

Annonser

Nu är vi väl ändå inne på sista veckan av detta OS-evenemang hoppas jag. Eftersom jag inte är särskilt idrottsintresserad känner jag att med de två guldmedaljerna är jag mätt. Att slå Norge med hästlängder i deras paradgrenar känns ändå rätt bra. De har varit lite för kaxiga ett bra tag nu och det är ju faktiskt inte bara Sverige som slog dem, utan även Frankrike,Ryssland och Finland. Att de sedan skyller på vallningen känns ynkligt. Visst kan skidorna ha en viss del i det hela, men jag tror att det är mer.

Jag väntar nu bara på Vasaloppet som för mig innebär att våren är här. Sista snötävlingen jag tittar på, för dessa oändliga ishockeymatcher är inget för mig. Idag har jag sett stora fält med snödroppar och vår duva har kommit hem igen. Den satt i vårat bigarråträd idag och tittade på hundarna som nosade runt i trädgården.

Folk börjar ringa om sina trädgårdar så nu har jag ringt runt till mina trädgårdsveteraner. De verkar glada att det startar nu. Flera har kanske gått sysslolösa under vintern och längtar att få komma ut. Sverige vaknar nu.

wpid-IMAG0180.jpg