Behövs inte idag

Annonser

Inte läge för solglasögon idag. Hård vind och duggregn gjorde att jag önskat ha vindrutetorkare på glasögonen. Men som tur var hade jag ett papper i fickan. Dropparna torkades bort för hand, imma uppstod och sedan kunde jag se ett tag igen. Hundarna knatade på duktiga som de är. Hemma hade vi torra handdukar klara och de gillar verkligen att bli ompysslade. Jag håller upp handduken och Unkas går fram och tillbaka genom den. Rena rama biltorken.

Hundar är roliga för nu har de andra två också börjat ta efter Unkas när det gäller torkningen. Därför har vi tre hundar som i proncip torkar sig själva. Bara tassar och lite mage vi får hjälpa till med. Men eftersom de är rätt höga alla tre, så brukar inte magen vara särskilt våt eller smutsig.

Påsken närmar sig med stormsteg och den stundande träffen med alla på Saarlosklubben. Det ska bli roligt att träffa andra hundägare och hundar. Tror jag får preparera Nellie med lite lugnande i god tid innan träffen. Hon har blivit extremt nervös på gamla dagar. Det är väl tervurensen i henne som gör det. Synd att hon inte fick mer av alla de andra raserna. Men jag älskar denna virrpanna och ska försöka göra allt för att träffen ska bli rolig för henne.

tiger