Långfredag

Vi har haft en lång skön sovmorgon och hundarna är rastade. Jag har städat husbilen, så nu känns det lite roligare att vara i den. Hela förmiddagen har vi suttit och lyssnat till vargyl från hundar som suttit i bilarna. De vill ut och eftersom det är löptikar med så kan det bero på att de känner lukten. Men det känns rätt mysigt att höra detta. Kuma har inte stämt in i sången, utan är helt tyst och lugn. Unkas är lika cool som vanligt och Nellie har fått lugnande så hon kan koppla av.

Just nu pågår det personsök i skogen. Men vi har aldrig gjort något sådant så vi hoppar över det. En dansk föreläsare är lite försenad, så mannen sitter ute och väntar med de andra på honom. Jag ska gå på den senare föreläsningen. Alltid lär man sig något nytt, så den vill vi båda lyssna till. Men för att våra hundar ska må bra turas vi om att lämna husbilen. Vi brukar sällan lämna dem helt ensamma i husbilen. Hemma känner de sig tryggare så då gör vi det vid enstaka tillfällen.

Det är inte bara vi som har andra raser med oss. En bordercollie är här också och en blandis rottweiler. Solen tittar fram då och då idag, men det är endast +11 ute. Hoppas det blir varmare i morgon. Då ska vi gå tipspromenad och ha årsmöte. Men denna träff är ju också ett sätt att umgås och träffa andra ägare av saarlosar och tjeckiska wolfdogs. Det är även en amerikansk wolfdog här, soom endast är tretton månader gammal. Han är inte lika skygg som de andra, verkar det som.

wpid-IMAG0348.jpg

Lämna ett svar