Trög tisdag

Jag har massor att göra med företaget idag, men orken och motivationen kommer inte. Får tvinga mig att göra det jag måste göra annars blir det inga pengar heller. Vi har väl våra dippar allihop. Idag känner jag inte för att prata med någon mer än hundarna. Därför är det skönt att slippa sitta på ett kontor med andra människor. Oftast brukar dessa dippar inte vara särskilt länge och det är när jag varit ute med hundarna allt brukar kännas bättre. Därför funderar jag inte speciellt mycket över orsaker eller sådant som kan påverka. Just nu vill jag bara ha harmoni runt omkring mig och det skapar jag med olika saker. Bara små ting som får mig att le och må bra. En sak är ett halsband jag fick när jag höll på med vikingabåten i Göteborg. Det ger mig kraft och jag blir lugn av att ha det på mig.

Vädret påverkar kanske att man blir lite nere. Vi har haft så varmt och soligt under en lång tid, med en urladdning igår så att håret nästan reste sig på huvudet av all elektricitet. Nu är allt så lugnt och det har blivit svalare. Egentligen är det rätt skönt när man kan andas och röra sig utan att svetten lackar i pannan. Men det blir lite höstkänning och det vill jag inte ha än. Därför lägger jag in en badande Nellie här i bloggen.

Semestern 2014 048

 

Vår lilla tös som älskar vatten och gärna badar. Här tar hon sig ett kvällsdopp på västkusten.

Kommentera