Blixt och dunder

Jag kände mig trött igår och tänkte att om vi lägger oss tidigt ska det kännas bättre idag. Men det har varit minst sagt turbulent här i skåne under det senaste dygnet. Först kom tromber in och förstörde bryggor och annat på sin väg.

tromber

Ett fenomen som förekommit flera gånger denna sommar. Men inatt vaknade vi av att det smällde ordentligt och himlen lystes upp ordentligt av blixtar. Det var knappt en minut mellan blixtåska och åska ett tag och riktigt jobbigt. Det var först när allt började avta som vi kunde somna om igen. Nellie var riktigt rädd och stod i badrummet och darrade. De andra två hoppade upp i vår säng och det blev ganska trångt. Tror hela spektaklet höll på i minst femton minuter. Så  sömnen blev inte så som jag trodde. Inte lika trött idag men ändå inte helt utsövd.

 

Kommentera