Börjar bli lite tradigt

Kuma väckte oss i vanlig ordning vid halv tio och regnet öste ned. Men vi satte på oss stövlar, regnjackor och körde igång torkskåpet. En lite kortare tur ut på landet blev det, med hundar som fällde ned öronen och lunkade på. Det kändes lite som att de tyckte att vi var elaka som tagit ut dem i regnet. Först regnade det, sedan regnade det ännu mer och till sist vräkte det ned. Vi hade tänkt gå vår vanliga tur, men när det började regna in i stövlarna gav vi oss. Nu hänger kläderna i torkskåpet tillsammans med x antal badlakan och koppel.

Tror inte någon av oss är särskilt pigg på utomhusaktiviteter mer idag. Jag ska beställa lite födelsedagspresenter till pojken och kläde till pappa. Med en ny lägenhet som är större än den tidigare finns det en hel del som behövs. Pappa nöter ut sina hemmakläder och jag brukar hjälpa honom med att köpa nya.

Nu längtar vi till södra Frankrike där det är +19 och sol idag. Drömma kan man i allafall. Hoppas vi kan åka ned nästa år och sondera terrängen för framtiden. Tills dess är det bara att bita i det sura äpplet och leva med vädret vi har just nu. På tal om äpplen har jag gjort nya äppelsmoothies. De jag gjorde förra veckan blev uppskattade av mannen och jag hoppas dessa blivit lika goda. Det gäller att proppa i sig vitaminer i dessa tider.

regn

Lämna ett svar