Torsdag och lite sol

Idag är hostan lite bättre och jag har fått gjort en hel del saker. Mannen kom hem nyss och var vit i ansiktet. Han har feber och kan inte hålla sig upprätt. Han har ju arbetat under hela tiden han varit sjuk och vi har inte fått riktigt med sömn alla nätter. Det kan bero på det och jag hoppas att det ska bli bättre om han får sova hela dagen. Åtminstone ligga ned och bara vila är viktigt. Jag är orolig och beordrade honom att komma hem när han ringde.

Jag ska gå mina promenader med hundarna om en lite stund och det ska bli väldigt skönt. Idag är det en svag sol och ingen vind efter en kall morgon. Endast +1 och frost på bilrutorna, men inte i gräset. Nu har det stigit tio grader och är mer normalt igen. Jag är så less på denna förkylning som aldrig verkar gå över trots att jag tar det lugnt. Jag har hostat så mycket att varje gång ett anfall kommer gör det fruktansvärt ont i ryggen.

Dags att ge sig ut och gå en sväng på landet.

28e oktober 2014 006

Först måste jag väcka Unkas som ska få sin tur nu.

Kommentera