Tummen upp

Blödningarna i magen har stannat av och det innebär att hemgången kommer närmare för mannen. Pojken var och hälsade på idag, vilket piggade upp honom. Lite tidningar och böcker, samt tandborste och tandkräm gör ju sitt till när det gäller att må bra. I morgon ska jag åka in till Malmö med rakapparat och lite småprylar. Lite som kan betyda så mycket när man ligger på ett sjukhus.

För mig har dagen bara rullat på. Efter två timmars promenad med hundarna och frukost, har jag städat huset hela dagen. Eftersom dammsugningen fått står tillbaka då det varit sjukdom som tagit plats. Hundarna har inte märkt något mer än att husse inte varit hemma när han skulle vara det. De saknar honom och rantar efter mig väldigt mycket. Nu blev det tungt för mig att dammsuga och min rygg känner av det. En snabb dusch och jag har ätit en väldigt sober middag. Men jag känner ingen hunger och äter bara för att hålla mig på fötter. Mina smaklökar verkar ha tagit semester eftersom jag inte känner någon smak alls.

Nu ska jag bara koppla av och hoppas på en bra film på tv ikväll.

28e oktober 2014 001

Kommentera