Ännu ett år har lagts till ditt liv. Mycket har hänt sedan förra födelsedagen och slutet på din yrkeskarriär är ännu närmare. Inte minst märker du av det i kroppen som ibland värker än här och än där. Något som sällan hände när du var yngre. Det som växt är klokheten och tankarna är annorlunda än tidigare. Ibland känner du att din erfarenhet gjort dig mer introvert och cynisk. Inte lika lätt att lita på andra människor längre. Livet har gett dig ärr både på insidan och utsidan. Men jag har fått förmånen att lära känna dig och det mer för varje år. Det har gjort att min kärlek växt sig starkare och starkare. Vi har format varandra och fortsätter att göra det.

Jag tackar min lyckliga stjärna att jag fått träffa och lära känna dig. Jag älskar dig. Grattis mannen på din födelsedag!

wpid-imag0551.jpg