Positiv eller negativ?

Ska man kalla denna årstid för sensommar eller förhöst? Vi slapp regn idag, men blåsten gjorde att det ändå kändes som förhöst. Jag vill ha mer sensommar och kanske kommer lite sol tillbaka om några dagar. Hoppas, hoppas..

Har ordnat så hörseldamen kommer till pappa i morgon och nästa vecka ska fotdamen hämta honom vid ytterdörren. Han ska bli höstfin 🙂 . Farmor kommer hem i morgon och jag är orolig för hur det ska gå. Hon kan inte gå själv och behöver med andra ord väldigt mycket hjälp. Men hon är envis och ska absolut hem till sin lägenhet. Så jag undrar hur denna höst blir för oss. Våra föräldrar är väldigt långt ut på repet nu och ibland tycker jag att det går för fort.

Ylva Johansson har deklarerat att fas 3 ska avskaffas från och med idag. Men fas 3 kommer alltid att finnas. På livets höst är man i fas 3, då man behöver hjälp med i stort sett allt. Så vi kommer att hamna där tillslut allihop. Livets fas 3 är värre än den som Ylva tänker avskaffa. För någon fas 4 finns inte. limit

Kommentera