Annonser
Lämna en kommentar

Lös och ledig

Efter ett rörigt veckoslut, har söndagen mynnat ut i rofylldhet. Farmor fick stanna på MAS och vi kunde koppla av. Nu är hon under uppsikt och vi vet att hon får hjälp med sin onda rygg. En läkare kände på ryggkotorna och konstaterade att det inte riktigt var som det skulle. Så i morgon ska de undersöka den och även kolla hennes hjärta eftersom hon tuppar av helt plötsligt. Därför såg vi fram mot en lugn lördagseftermiddag.

Jag dammtorkade och mannen kom hem och körde passivitetsträning med hundarna i en timme. Pojken ringde och ville komma över. Vi skyndade oss att äta våra tapas rätter och bada bubbel. Plötsligt traskar pojken in och vi får avsluta vårat bad. Sedan lekte vi soffpotatisar allihop och såg en bra film. Prat, kaffe och skratt till ganska sent. Jag har sovit som en stock hela natten.

Vi gick ut med hundarna när vi vaknat och pojken slappade vid tv:n. En granne hade talat om för mig att det gick att gå utmed en bäck vid slottet. Jag var sugen att testa om det verkligen var så, för då slipper vi gå utmed landsvägen. Det var en superhärlig promenad och vi korsade alla fälten när vi gick vid bäcken. Vi var ute i nästan två timmar, så nu är batterierna slut på hundarna. De sover efter frukost och pojken åkt hem. Mannen är i bastun och jag sitter här vid datan. Några sidor ska det väl bli av denna stund.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: