Lös och ledig

Efter ett rörigt veckoslut, har söndagen mynnat ut i rofylldhet. Farmor fick stanna på MAS och vi kunde koppla av. Nu är hon under uppsikt och vi vet att hon får hjälp med sin onda rygg. En läkare kände på ryggkotorna och konstaterade att det inte riktigt var som det skulle. Så i morgon ska de undersöka den och även kolla hennes hjärta eftersom hon tuppar av helt plötsligt. Därför såg vi fram mot en lugn lördagseftermiddag.

Jag dammtorkade och mannen kom hem och körde passivitetsträning med hundarna i en timme. Pojken ringde och ville komma över. Vi skyndade oss att äta våra tapas rätter och bada bubbel. Plötsligt traskar pojken in och vi får avsluta vårat bad. Sedan lekte vi soffpotatisar allihop och såg en bra film. Prat, kaffe och skratt till ganska sent. Jag har sovit som en stock hela natten.

Vi gick ut med hundarna när vi vaknat och pojken slappade vid tv:n. En granne hade talat om för mig att det gick att gå utmed en bäck vid slottet. Jag var sugen att testa om det verkligen var så, för då slipper vi gå utmed landsvägen. Det var en superhärlig promenad och vi korsade alla fälten när vi gick vid bäcken. Vi var ute i nästan två timmar, så nu är batterierna slut på hundarna. De sover efter frukost och pojken åkt hem. Mannen är i bastun och jag sitter här vid datan. Några sidor ska det väl bli av denna stund.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.