Fortsättning av min berättelse om olyckan

Jag rullades in på en sal på ortoped 1 och fick en ny fin säng. Fruktansvärt trött och med tår som börjat svartna. Skenan de satt in efter operationen fungerade inte så bra. Fick bandaget uppklippt och beordrad att hålla mig totalt stilla hela natten. Det blev en natt av korta slummerperioder och oro, även denna natt var en tant som tjoade så fort hon hörde ljud. På en sal med minst fyra stycken personer som har opererats eller ska opereras är det alltid någon som behöver ha hjälp med något. Jag hade fått kateter insatt så den biten slapp jag, men smärtlindring behövde jag med jämna mellanrum.

Morgonen efter forslades den skränande tanten iväg till sitt boende och en ny betydligt stillsammare dam intog platsen. Mina dagar på hotell MAS förflöt med matintag ,lite knaprande av tabletter och gissa om jag drack vatten. Jag var hur törstig som helst. Dagen efter blev jag körd till datormogarafi och sedan gipsning av foten. Med mitt fina svarta gips kunde jag börja röra mig.

Sedan kom kryckorna och jag blev av med katetern. Jag njöt av färden hem och att få sova i min egen säng. Nu fortsätter kampen mot tillfrisknandet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.