Härliga fredag

Pratade just med mannen som varit på pappas boende med lite smått och gott han behöver. Han satt och åt lunch med alla andra och hade varit på gymnasik idag. Det hade varit fullt upp idag sade han och jag nästan grät när jag hörde det. precis som jag hoppades har de sett till att han inte bara sitter på sängkanten och funderar. Med massor att göra hinner han inte få dystra tankar. Jag behöver inte tänka att pappa mår dåligt eller att ingen bryr sig om honom. Han sover i en bra säng,får bra mat och omvårdnad så att han är ren och snygg. Kanske träffar han någon eller några som han kan prata med om dagarna.

Nu känns det som en stor sten lyftes rån mina axlar. Biståndshandläggaren visste precis vad jag menade och jag är så tacksam för det. Pappa kommer att somna trött och nöjd på kvällarna. Kanske får han åka på utflykter och se annat än fyra väggar. Han har känt sig så besvärad av att be om hjälp, men nu ser han att alla behöver det och då är det ok.

Älskade pappa det bästa för dig.

Tulips, Prostějov
Tulips, Prostějov
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.