Annonser
Lämna en kommentar

September den nya högsommarmånaden

Tror att många i södra delen av Sverige kan hålla med om att september verkligen överraskat oss vädermässigt. Det är varmare än någonsin juli eller augusti var och torrare. Därför är det lite synd att så många sitter inomhus hela dagarna och jobbar. Även jag är förpassad till ett liv inomhus just nu när vädret är som finast. Nu skulle jag varit i trädgården hela dagarna och planterat lökar vid vagnshjulet, ansat rabatter och skött om alla blommor som fortfarande blommar. Såg att mina gula rosor på baksidan blommar för fullt och blev så glad. På morgonen innan jag ramlade stödde jag ut gräsfrön på alla gula fläckar på gräsmattan. Det skulle ju regna så det passade bra. Nu kan jag se att det gett resultat och vi har en väldigt grön och fin gräsmatta på baksidan. Jag hann också binda upp alla luktärtor vid vagnshjulet som efter det har blommat så fint.

Idag ska jag bevista ett dop på svt. Jag älskar bröllop och dop. Eftersom jag inte har så stor bekantskapskrets eller släkt, blir jag sällan bjuden på sådana tillställningar. Därför passar jag på att titta på våra kungliga som ju både gift sig och fått barn rätt tätt de senaste åren. Även alla utländska brukar jag titta på.

Sen är det ju fredag också och bara det gör en glad.

wp-1465463962469.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: