Söndag igen och höst

Nu har värmen packat ihop och dragit iväg. Hösten blåser in med kyligare luft och temperaturen har sjunkit brutalt. Bara att lägga undan kortbyxorna och ta fram jackor och tröjor. Jag har börjat med långärmat idag och då är det höst. Idag var det även premiär för duschning av hela mig. Jag kunde ju inte stå och att sitta på en pall gör hela proceduren lite krånglig, men det går. Så otroligt mycket hudavlagring det blev från foten. Nästan som att jag ömsar skinn på den. Fick lägga badlakanet i tvätten trots att jag tog ett nytt rent. Några duschar till och sedan är foten som ny.

Gårdagen har tagit ut sin rätt och mannen är trött idag. En klippning av gräsmattan och sedan får han ta det lugnt. Jag kör min träning med jämna mellanrum varje dag. Trots att rörelserna är små och vanligtvis hur enkla som helst att göra, får jag verkligen ta i ordentligt och efteråt gör det ont. När man inte rört en enda led i foten på sex veckor blir de ordentligt stela. Nu har jag fyra veckor på mig att få igång rörligheten igen innan det är dags för nästa besök på ortopeden.

piffad UnkasFör hundarna känns det skönare när värmen inte är intensiv. Fast idag är de väldigt trötta. Unkas snarkar i soffan. Det är jobbigt att passa på mamma om dagarna. Men nu kan han koppla av efter promenaden med pappa och lillebror, som också sover tungt. De gör verkligen skäl för att söndagen är vilodagen.

wpid-img_20140720_095350.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.