Annonser
Lämna en kommentar

Söndag igen och höst

Nu har värmen packat ihop och dragit iväg. Hösten blåser in med kyligare luft och temperaturen har sjunkit brutalt. Bara att lägga undan kortbyxorna och ta fram jackor och tröjor. Jag har börjat med långärmat idag och då är det höst. Idag var det även premiär för duschning av hela mig. Jag kunde ju inte stå och att sitta på en pall gör hela proceduren lite krånglig, men det går. Så otroligt mycket hudavlagring det blev från foten. Nästan som att jag ömsar skinn på den. Fick lägga badlakanet i tvätten trots att jag tog ett nytt rent. Några duschar till och sedan är foten som ny.

Gårdagen har tagit ut sin rätt och mannen är trött idag. En klippning av gräsmattan och sedan får han ta det lugnt. Jag kör min träning med jämna mellanrum varje dag. Trots att rörelserna är små och vanligtvis hur enkla som helst att göra, får jag verkligen ta i ordentligt och efteråt gör det ont. När man inte rört en enda led i foten på sex veckor blir de ordentligt stela. Nu har jag fyra veckor på mig att få igång rörligheten igen innan det är dags för nästa besök på ortopeden.

piffad UnkasFör hundarna känns det skönare när värmen inte är intensiv. Fast idag är de väldigt trötta. Unkas snarkar i soffan. Det är jobbigt att passa på mamma om dagarna. Men nu kan han koppla av efter promenaden med pappa och lillebror, som också sover tungt. De gör verkligen skäl för att söndagen är vilodagen.

wpid-img_20140720_095350.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: