Mistralen fortsätter

Mannen var lite sjösjuk på morgonen då det kom ganska kraftiga vindar inatt. Men cola och bikarbonat fixade hans mage och vi kunde börja fundera på frukosten. Hundarna tycker om att vara här då det finns bra gångvägar att gå med dem.

168Jag köpte wifi för denna dag också och vi kan göra allt vi behöver, samt se nyheter mm. Gul flagga på stranden idag med och många människor går dit men få badar. Därför slappade vi så mycket vi orkade hela dagen och hundarna fick välbehövlig vila.

121Eftersom det är stenigt och dammet flyger omkring satt vi med dörren öppen istället för att sitta utanför husbilen. Vi människor turades om att kolla internet och sedan såg vi svenska nyheter och åt plockmat till middag. I morgon ska vi köra vidare och därför letade vi fram tänkbara ställplatser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.