Höstdagjämning 2016

Det är höst men ändå inte. Såg ett foto från norra Sverige och där är träden mer röd/bruna än gröna. Här i södra Sverige är det tvärtom. Vi har temperaturer som är högre än de var i juli. Sommaren kom sent och det känns lite konstigt. 

Sju veckor med sol nästan varje dag och väldigt lite regn. Helt fantastiskt. Jag är glad för att det varit så, trots att jag inte kunnat vara ute så mycket. Hundarna har fått vara det och det har gjort att de ändå mått bra. 

När jag kom hem med foten i paket, begrep hundarna inte att jag var skadad. Unkas kunde stöta mot foten och förstod inte att det gjorde ont då. Men efter ett par dagar hade båda hundarna förstått. Idag är de väldigt försiktiga när de rör sig omkring mig. De går vid sidan av mig när jag förflyttar mig och kollar att allt går bra. De nosar på min fot så försiktigt och ibland får tårna en lätt slick. Jag tror att de luktar sjukdom och har förstått att jag inte är frisk. Trots att de inte varit i kontakt med sjuka människor så ofta. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.