Annonser
Lämna en kommentar

Inte min fot

Ibland känner jag att min vänstra fot inte är min längre. Det är svårt att förklara men foten känns inte som den gjorde förut. Kanske beror det på att svullnaden inte lagt sig ännu? Stickandet som kommer i olika perioder och känslan i foten är overklig. Igår kväll när jag lade mig kom tankarna på att det är som att olyckan tagit min fot ifrån mig. Jag brukade sitta i yogaställning varje morgon och var riktigt vig. Nu är jag glad om jag kan lägga vänster fot på mitt högra ben när jag sitter på sängen.

Tankarna blir lite sorgliga när foten värker som den gör då jag lägger mig för att sova. Jag brukar ta Alvedon och innan tabletterna börjar verka gör det ont. Men igår kväll bestämde jag mig för att återta min fot. En dag ska jag kunna sätta mig i yogaställning igen. Det kommer att ta tid, precis som sjukgymnasten sade, men det kommer att bli bra en dag.

Man ska ju inte tänka att sen så ska jag…. Fast i detta fall är det viktigt att sätta upp mål. Jag har ju ändå nått målet att ta mig ner för trappan till garaget själv. Mitt nästa mål är att kunna gå med när mannen går med hundarna. Först de korta rundorna och sedan längre turer. Nu kommer väl vintern sätta stopp för mig, men till våren ska jag klara av att gå långrundor själv med hundarna. Jag längtar till våren.

wp-1462621183869.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: