Annonser
Lämna en kommentar

Det snöar

I bloggen och på olika sidor snöar det och det är den enda snö jag sett i år. Var precis ut med hundarna och satte i en ny talgboll i trädet. Det kändes snö i luften men då det är flera plusgrader blir det nog inget av det. Unkas följde med ut och gjorde lite toalett, men Kuma stod på trädäcket och tittade på oss. Nehej, detta väder är inget för en soffpotatis som han är. Men fika efteråt är helt ok, då hundarna får ett litet tuggben.

Först var vi allihop här inne i biblioteket och svisch, så är jag helt ensam igen. Men om jag går in i sovrummet hittar jag mina två soffpotatisar. Någon gång har jag fått för mig att gå in dit för att kela lite, men det har jag slutat med. Inte någon av hundarna tycker att det är någon hit. De muttrar bara åt mig och kunde de så skulle de sätta upp en skylt med texten: ”Stör Ej”!

Så jag roar mig med att se reprisen av Kalle Moreus program och skriva på min berättelse. Den rullar faktiskt på, vilket känns väldigt spännande. Men just ny nynnar jag på en speciell låt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: