Underhåll klart 

Vi har haft besök av en söt tös som proffsigt gjorde underhåll på vår gaspanna. Jag blev glatt överraskad att det kom en kvinna, hade förväntat mig en bullrande  karl. Hundarna verkade också tycka att det var ok med en kvinnlig hantverkare. För mig kändes det tryggare, då jag är lite handikappad för tillfället. 

Fram för fler kvinnor i hantverksyrken! 

Nu återgår vi till våra vanliga förmiddagssysslor. Jag skriver och hundarna kontemplerar. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.