Annonser
Lämna en kommentar

Årets sista dallrande timmar

Nu är det nedräkning på 2016 och jag tänkte göra en liten summering av vårat år. Det började inte särskilt bra, då vi fick låta vår lilla tös Nellie somna in.

Farmor blev dålig och åkte in och ut till sjukhuset. Hon bröt lårbenshalsen och sedan urinvägsinfektion som gjorde henne väldigt svag. Tillslut kunde hon inte klara sig själv hemma, utan hamnade på ett korttidsboende i väntan på ett permanent boende.

Precis innan vi skulle åka på semester, blev pappa dålig. Först ramlade han och stukade handen, sedan ramlade han ännu en gång och hamnade på sjukhuset. Jag fick säga hejdå till honom när han låg där och efter några dagar var jag med på ett telefonmöte där det bestämdes att pappa skulle vara ett tag på ett korttidsboende. När vi så kom hem var han så pass bra att han kommit hem igen.

Vi hann vara hemma några dagar tills jag druttade omkull och bröt både benet och foten. Pappa ramlade också efter några dagar och där låg vi på Malmö sjukhus, men på olika ställen. Jag kunde hälsa på honom när jag fått gips och fick åka hem. Pappa kunde inte åka hem igen då han inte klarar av att stå själv. Ironiskt nog bor han på samma korttidsboende som farmor gjorde och i hennes gamla rum. Farmor har landat här i byn på ett äldreboende några hundra meter från vårat hus.

Mannen fick ta hela jobbet med att flytta farmors alla saker och avyttra hennes lägenhet. Sedan hade han allt här hemma med hundar och mig. Jag har äntligen kunnat hjälpa till så pass att han inte är helt slutkörd.

Så därför vinkar jag glatt hejdå till 2016 och hoppas verkligen att 2017 blir ett bättre år. Det börjar ju bra med dimma och regn. Bra för alla djurägare som hatar fyrverkerier. Vi ses nästa år!

nytt-ar-2017

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: