Annonser
Lämna en kommentar

Nu räcker det, sluta jamsa

Under förra året har vi fått ta del av hur lärarna går på knäna, då eleverna både hotar, slår och utövar rena rama maffiafasoner på både andra elever och lärare.

Även vårdpersonalen orkar snart inte med sin arbetssituation, då resurser dras in och arbetstider blir längre och längre.

Poliser slutar då de inte får gehör för sina förslag om hur arbetet ska utföras.

Årets nyårsfyrverkerier visar på en krigszon och ambulanspersonal blir pissad på, poliser beskjuts och vanligt folk skadade.

Vad gör vår regering? Oh ja, det är så hemskt och vi ska se över det hela. Vadå, se över? Anders Ygeman jamsar och säger att vi ska ha samma regler som tidigare när det gäller fyrverkerier. Ett riktigt mähä i mina ögon.

Ett mord varje dag minst i Sverige!!! Ska vi ha det såhär? Åldringar ligger instängda och får äta korv med bröd till nyårsmiddag.

Just nu pågår ett vansinnigt skjutande i våra skogar. En viss ointelligent fd skidåkare uttalar sig om att alla vargar ska utrotas för snart angriper de människor. Jag läser en ledare i Dalademokraten idag, som Göran Greider skrivit och blir glad att någon har stake nog att säga ifrån.

Det finns ingen stake i våra politiker. De enda som har stake är kvinnorna. Jag tycker inte speciellt bra om Margot Wallström, men fasen hon har stake i alla fall. Törs säga ifrån och ta beslut. Allianspartiernas kvinnliga partiledare är inte rädd för att komma med förslag och uttala sig.

Jag blir förbannad när människor inte kan gå till sina jobb och känna sig säkra. När Sverige nedmonteras bit för bit och folk far illa. Ja, jag vill ha strängare straff, fler poliser, politiker som vågar bestämma.

Jag har både tur och otur att bo i en liten by. Om någon utsätter andra för trakasserier eller förstör, är det lätt att få reda på vilka det är och berätta för föräldrarna. Vi törs säga till när någon gör något elakt. Det törs man baske mig inte göra i städerna, när ungdomar sparkar ned 79-åringar som ber dem sluta. Men vi får tåla att industrier läggs ned eller friställer folk, affärer stänger, banker och post försvinner. Busslinjer dras in och vården försvinner.

Sedan undrar man varför Sverigedemokraterna går framåt? De som förespråkar hårdare tag mot buset och bättre åldringsvård, skolor och mer ordning och reda.

När ska politikerna börja lyssna på människorna och göra något åt eländet?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: