När man Trumpar

Då man slänger luren i någons öra så trumpar man. Vi vanliga dödliga utan nycklar till dödliga vapen och makt att stänga ute människor från länder, brukar nog sällan klicka av någon mitt i ett samtal. Det ska vara försäljare då som ringer mitt i middagen. Barn kan göra det då de blir osams, men som vuxen avslutar man samtalet på ett artigt men kallt sätt om man blir arg eller osams med någon.

USA:s president slänger luren i örat på andra länders presidenter, då han blir upplyst om överenskommelser som länderna gjort. Som ett tjurigt barn och på ett väldigt omoget sätt har han sedan mage att twittra om det. En av våra fd statsministrar uttalade sig idag att denne Trump kommer att bli avsatt. Inte vet jag om han har rätt, men troligen kommer det snart pollar om hur länge eller när han får sparken. En människa som säger sig vara vuxen leker dokusåpa i Vita Huset. Man undrade ju hur allt skulle bli när en filmskådis blev president, men han lyckades ju inte bli osams med alla och envar.

Europa utan Storbritannien håller på att stålsätta sig. Trump verkar få härja hej vilt och hans stab ber journalister att dra åt he-vete. Många tycker kanske att det är rätt åt amerikanerna då de har valt denne galning, men jag tycker bara synd om dem. De har fått ett eget IS i sitt högsta ämbete. Han stryper pengar till länder där det inte finns preventivmedel och nu inte har råd att utföra aborter. Han ska bygga en mur som andra länder ska betala, fast de inte vill ha den.

Det är en sjuk människa som härjar i Vita Huset.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.