En sorglig dag 

Samma dag som mina söta påskliljor börjar slå ut, begravdes min gudfar. Därför har mina tankar varit i Avesta idag. Jag har suttit hos min pappa en lång stund och pratat om hans storebror. Minnen från deras uppväxt och hur mycket pappa tyckte om honom. 

Vi kunde inte åka upp till begravningen, men vi var ändå där. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.