Min första singel

Jag var åtta eller nio år när vi fick en resegrammofon i julklapp. För att min syster och jag skulle ha något att lyssna på fick vi två singlar. Syrran tog direkt hand om Beatles, Day Tripper och jag fick ta Sven-Ingvars, En sjömansjul på Hawaii. Jag tyckte om den då det gick så fint att lära sig texten som var på svenska. När jag läste om Sven-Erik Magnussons död idag, blev jag sorgsen. Fuck, djävla cancer!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.