Det kommer mera 

Krokusarna har nästan blommat färdigt och då kommer det röda små tulpaner. Spännande med alla dessa lökar som vi satte i höstas. 

Det blev en blåsdag idag också, men inte lika hård som igår. Jag lyckades få hundarna att gå saktare, då jag tog längre steg. Därför slapp jag värk i både fot, ben och rygg. Men det är svårt att inte falla in i trippandet som fortsätter i att jag går som en pingvin. Det är då jag får ont. 

Klart jag känner av att jag gått, men det är lite skönt ont. Pappa var på kaffe när Unkas och jag kom, så jag hejade bara innan vi gick igen. Han tycker att det är så roligt när alla samlas och idag var det många som satt vid borden. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.