Onsdag och besiktning 

Jag var uppe tidigt idag så jag fick skjuts av mannen till vårdcentralen. Jag var först av alla och slapp vänta särskilt länge. Efter mig var en fd arbetskamrat. Han erbjöd skjuts hem som jag avböjde då jag tänkte göra några ärenden på väg hem. 

Hade kunnat åkt räddningsbil hem, då han är en av insatsledarna och körde den bilen idag. 

Tyvärr, möttes jag av denna syn när jag kom till torget. 

Alla penséer utkastade på marken. Vi har åkt runt i Frankrike där byarna alltid har fina blomsterarrangemang överallt. Ingen skulle komma på den ointelligenta idén att förstöra. De är stolta över sina fina byar. 

Men i Sverige är förstörelse en vanlig syn. 

Annonser

2 svar till “Onsdag och besiktning ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.