Återigen fredag

Då var städningen klar för idag och jag har en stund att vila innan hundpromenaderna. Hade öppet en stund till trädgården, men hundarna var inte ute särskilt länge. De verkar vara lite trötta idag och nu får de också vila en stund. Jag ska skriva en text idag och skicka in den. Som sagt i sista stund och med liten marginal, men jag jobbar ju som bäst med press.

Pappa och jag ska till matöppet och shoppa lite senare. Hoppas verkligen att det inte börjar regna. Jag vet att pappa ser fram mot våra promenader och det går bra för mig att gå med honom. Kan ju vila mig mot rullstolen så jag brukar inte få ont i foten.

Sedan hoppas jag på att det inte regnar i helgen, då jag tänkt att klippa rosorna och rensa bort lite ogräs. Mannen måste klippa gräsmattan och Kuma ska borstas. Så vi har en del att göra som kräver åtminstone uppehåll. Hundarna tycker att det är så roligt när vi alla är ute. Kanske en öl på bänken?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.