Annonser
Lämna en kommentar

Trött är bara förnamnet

Fjortontusen steg och 7,8 km är avverkade idag och jag är trött. Fötterna värker och så gör ryggen också. Men hundarna och pappa är glada. Vi spelade en dagens dubbel för tjugo kronor och köpte godis och läsk. Man behöver inte så mycket för att bli glad. Huset är rentorkat och nu är det endast golven kvar. Dem hjälps vi åt med i morgon.

Jag ville ju ha sol idag och det fick jag. Men ajaj vad det gör ont i mina fötter. Nu vet jag att detta onda kommer att göra mig starkare och att jag kan gå längre. Idag gick jag fortare än någonsin tidigare. Ok, jag fick pausa ett par gånger, men sedan pinnade jag på rätt bra. Nu klarar jag ett varv utan paus och i rask takt. Rask är väl kanske att ta i, men hyfsat fort ändå.

Oj,min dator spökade nyss. Allt bara försvann och sedan kunde jag inte hitta tillbaka och så poff uppenbarade sig sidan igen. Så nu kan jag fortsätta igen. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Tappade tråden och har inte lust att skriva om mina förbaskade fötter mer. Har ont och det räcker med det.

Yogan har börjat flyta på väldigt bra nu och jag har kört mina rörelser hela veckan. Det gör mig glad och får mig att känna mig mer som vanligt. Jag har saknat den.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: