Trött är bara förnamnet

Fjortontusen steg och 7,8 km är avverkade idag och jag är trött. Fötterna värker och så gör ryggen också. Men hundarna och pappa är glada. Vi spelade en dagens dubbel för tjugo kronor och köpte godis och läsk. Man behöver inte så mycket för att bli glad. Huset är rentorkat och nu är det endast golven kvar. Dem hjälps vi åt med i morgon.

Jag ville ju ha sol idag och det fick jag. Men ajaj vad det gör ont i mina fötter. Nu vet jag att detta onda kommer att göra mig starkare och att jag kan gå längre. Idag gick jag fortare än någonsin tidigare. Ok, jag fick pausa ett par gånger, men sedan pinnade jag på rätt bra. Nu klarar jag ett varv utan paus och i rask takt. Rask är väl kanske att ta i, men hyfsat fort ändå.

Oj,min dator spökade nyss. Allt bara försvann och sedan kunde jag inte hitta tillbaka och så poff uppenbarade sig sidan igen. Så nu kan jag fortsätta igen. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Tappade tråden och har inte lust att skriva om mina förbaskade fötter mer. Har ont och det räcker med det.

Yogan har börjat flyta på väldigt bra nu och jag har kört mina rörelser hela veckan. Det gör mig glad och får mig att känna mig mer som vanligt. Jag har saknat den.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.