Ett nytt försök

Idag verkar sommaren göra ett nytt försök att ta grepp om vädret. Med +17 i skuggan och sol verkar det som att det skulle gå vägen. Därför rusar vi ut i trädgården för att tillbringa dagen utomhus. Gräsmattan är precis nyklippt och jag ska plantera om de fina pelargonerna mannen köpt. Jag kör med röda i år också. Men trenden säger vita och då gör jag tvärtom haha. Tycker de röda är finast.

Kan nog bli ett och annat foto idag då mobilen är igång igen. Tycker nästan att den är bättre nu när den är rensad på appar som jag egentligen inte använde. Har nog varit lite lat med att ta bort dem som jag slutat titta i. Hade nog för många fotoredigerare som jag inte behöver.

Så ut vi gå trallalaaa

Annonser

Ett svar till “Ett nytt försök”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.