Åren går så fort

Då kan jag lägga ett år till min historia. Firar inte min födelsedag speciellt. Äter något gott och mannen brukar köpa blommor, fast det gör han nästan varje vecka. Han vet att jag älskar blommor. Jag har haft ett kalas en gång i livet då jag fyllde åtta år och tyckte att det var mer jobbigt än roligt. Andras kalas gick jag gärna på, men detta var första och sista gången jag firade med kalas. Efter det har det varit firande med nära och kära i all stillhet. I unga år gick man ut och svirade runt för att fira. Tror att det var när jag fyllde trettio som jag tyckte att det var roligt att fylla år. Sedan dess är det bara något nödvändigt ont. Inte för att jag haft några ålderskriser eller blivit deprimerad, utan mest för att åren går och det bara är att acceptera.

Om jag summerar året som gått, så innefattade halva av det som invalid. Att hoppa runt med benet i paket kändes som slöseri med tiden. Nu har det ordnat upp sig på slutet och kärringen är på gång igen. Det är sällan det regnar den 12:e maj och idag kom solen tillbaka och med den lite värme.

Kan konstatera att jag hade problem med telefonen redan i unga år.

Annonser

3 svar till “Åren går så fort”

  1. Grattis på födelsedagen. Jag firar sällan särskilt mycket jag heller. Vet inte riktigt varför men det känns liksom inte särskilt viktigt för mig.
    Hoppas du får en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.