Vilodag

Annonser

Idag blir det bara det vanliga för oss här hemma. Snökanonen har missat oss här nere i södra skåne, för här är det blött. Såg en artikel som handlade om att det har regnat så mycket att golfbanorna här nere håller på att bli förstörda. Inte för att det är det värsta som kan hända, men det ger en liten vink om hur mycket vatten vi har i markerna just nu.

Alltså var det dags att köra hundarnas handdukar i tvättmaskinen. Det är ju så att vår gräsmatta liknar en plan för gyttjebrottning och hundarna kör racertävling i leran. De blir otroligt smutsiga. Men roligt har de. Jag hade nog önskat lite tjäle i jorden så att gräsmattan inte blir så lerig. Men någon snösmocka är inte önskvärd, då jag kan få problem att gå ute. Snö är väl ok, men det är när det töar och blir till is som allt blir lite farligt. Då blir det jag som får ta trädgårdsrastningarna.

Nog om vädret nu för det får vi vare sig vi vill eller inte. Snart vänder det och dagarna blir längre igen. Vi går mot ljusare tider och våren. Just nu har vi på Musikhjälpen som började igår. Tycker att årets tema är jättebra och jag hoppas de får ihop mycket pengar.

En liten påminnelse om temat.