Äntligen

Idag kunde vi gå vår vanliga tur med hundarna och både de och jag blev glada. Nu är det +4 och snön smälter i solen som lyser så varmt. Takdropp är ljuvlig musik i mina öron och så härligt att se. Jag är på väldigt bra humör idag. Att det sedan ska bli +-0 inatt är ännu bättre. Mitt ben mår bra av plusgrader. Ingen värk och det är så skönt.

Men det tar säkert mer än en vecka tills snön är borta. Bara gångbanor och vägar är rena så spelar det ingen roll att det tar lite tid. Nu är det på gång efter snösmockan och jag vill inte ha mer av den varan.

Snart är det dags.

Ett svar till “Äntligen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.