Segt är det

Drar upp rullgardinen och Jippiii DET SNÖAR!!! Vill bara krypa ner i sängen och dra täcket över mig igen. Stora äckliga blöta flingor har vräkt ner hela dagen. Eftersom hundarna måste ut var det bara att dra mössan över huvudet och ge sig ut i eländet. Det räcker nu faktiskt. Detta snöelände måste få ett slut nu är det faktiskt Mars!

Inte ens hundarna tycker att denna blötsnö är rolig. De vill inte klafsa omkring i sörjan. Jag vill inte se mer vitt omkring mig. Tur att vi inte fallit för trenden att måla vitt överallt inomhus. Jag hade blivit galen vid detta laget. Förstår inte att någon vill ha vitt överallt. Någon vägg kanske eller något rum men inte alla möbler och väggar. Nej, skulle nog inte ens vilja ha det. Är förövrigt inte särskilt trendkänslig. Som tur är vi lika där, Mr J och jag.

Tur att det är mörkt om kvällarna så jag slipper se det vita.

Mimosan blommar i södra Frankrike just nu. Om jag vill ha den, så får jag gå till blomsteraffären och köpa en bukett. Jag startar våren Nuuuu… Bara så ni vet. Tänker ignorera all snö, så det så. Tittar inte på den alls. Sätter på mig solglasögonen i morgon och låtsas att det svept in en sandstorm över natten. Precis så gör jag.

1 tanke kring ”Segt är det

  1. livsglimtar

    Hahaha på med solglasögonen bara och strunta i det vita. Har snöat här på landet också men vi har -0 så nu smälter det. Jag pratar med små bokstäver, viskar rent av … jag gillar snö och kyla. Snart kommer fåglarna skramla i alla buskar, vitsippor och blåsippor kommer nickar mot oss och vårsolen. Härda ut så kommer din vår snart. Kram

    Svara

Kommentera