Födelsedagsfirande

Svärmor alias Farmor fyllde 93 år igår och Mr J hade köpt tre tårtor som hon kunde bjuda på. Han var där och grattade, medans jag var hemma med en groggy Kuma som fått en klo bortopererad. Det var ju så olyckligt att han bröt den då snön blev hård. Kan meddela att idag mår han bra och verkar inte alls ha ont längre. I alla fall klagade farmor på att tårtorna inte räckte till för att de var för små.

Jag var hos pappa som bor på samma äldreboende och han var glad och klappade sig på magen. ”Vi fick tårta idag också”,förkunnade han med ett leende. Hm, jag frågade personalen och visst en tårta blev över från igår så de fick den idag. Vår kära dam hade fått allt om bakfoten. Tyvärr är hon på väg in i dimman mer och mer nu. Nåväl alla andra var jätteglada över att få kalasa i två dagar.

Läkaren och syster var hos pappa idag och jag är verkligen glad över att han fick plats på just detta äldreboendet. Personalen är helt underbara och pappa trivs. Jag känner mig trygg nu när han får sådan fin omvårdnad.

2 svar till “Födelsedagsfirande”

  1. Åhhhh, jag som älskar Princesstårta! Att få se denna video – det var en stor upplevelse – tack skall du ha för att du visade den. Jag tittade på den varje sekund, var så säker! Anser nu att Pricesstårta är prisvärd…Vilket jobb det är att tillverka den, man ser konditorns kärleksfulla hantering. Ack ja.
    Tycker varje gång, precis som din farmor att det var för litet. Kanske skall man beställa dubbelt så många än vad man tror, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.