En sak i taget

På nätterna drömmer jag om att jag säljer både det ena och det andra på blocket. Saken är att Mr J säljer av saker nästan varje dag. Ok, nu överdriver jag lite, men vi tar en sak i taget som ska bort. Rensning på går och allt som vi inte behöver ska avyttras. Garaget börjar bli riktigt luftigt och när jag rensat mina hyllor på gamla krukor, blir det ännu bättre. Krukor som jag aldrig kommer att använda. De som jag vill ha kvar kommer att stå ute på planteringsbordet.

Vi hade tänkt ta av pyjamasen på Mackan idag men blåsten fick oss att ändra de planerna. Det får vänta tills vinden mojnat. Det kliar i fingrarna på mig att börja trädgårdsarbetet, men inte idag. Köpte några påsar med luktärtor igår och de måste ner i jorden rätt fort. Mina planer är att de ska växa runt hjulet på framsidan. Vill ha en liten otuktad sommaräng där. Mina pelargoner har klarat sig fint i uterummet och de ska också ställas ut vid trappan. 

Till min stora glädje såg jag att de små påskliljorna som täcktes av snön, kommer att blomma vilken dag som helst. Blir så glad när jag lyckas driva fram växter.

Sakta men säkert närmar vi oss våran dröm och tar ett litet steg i taget.

4 svar till “En sak i taget”

  1. Hoppsan! Du tycker om Pelargoner – precis som Anna-Lisa! Hon har börjat mumla om att söka byggnadslov för att sätta in ett fönster till i något rum. Alla fönsterbänkar är fyllda, hehe. Jag har satt in ett s.k. blombord, som kan stå alldeles innanför fönstret. Det får hon nöja sig med. Samma blombord kan ju flyttas ut med blommorna, när det är sommar, inte sant?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.